понеділок, 19 травня 2008 07:58

Янукович: "Вибори – це авантюра. Але ми змушені в ній брати участь"

Янукович: "Вибори – це авантюра. Але ми змушені в ній брати участь"
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає вибори мера Києва і Київради репетицією президентських і прогнозує програш цієї кампанії збоку її ініціаторів.

"Це репетиція президентських виборів і намагання захопити стратегічний плацдарм для подальшого наступу – президентських виборів", - сказав Янукович в інтерв"ю "Інтеру".

"Я думаю, автори, які мали такий задум, будуть розчаровані і скоріше за все вони програють", - додав він.

Янукович також назвав київські вибори авантюрою чинної влади, яка негативно вплине на політичну і економічну ситуацію в країні.

"Безумовно, вибори впливали і впливають негативно. Тому що за рахунок виборів у Києві відволікається увага суспільства від тих проблем, які сьогодні реально торкаються кожної людини", - сказав він.

"Це чергова авантюра, яка була зроблена практично без законних підстав. Та кампанія, яка є йде в Києві, є черговою авантюрою цієї влади. Ми змушені брати участь у цих виборах", - додав Янукович.

Відповідаючи на питання, чи відчуває він частину відповідальності за негативні тенденції в економіці країни, Янукович сказав:

"Це було б неприродно, якби ми брали на себе відповідальність. Сьогодні коаліція несе відповідальність за стан справ в країні".

"Вони (коаліція) представляють половину країни і повинні пам"ятати про те, що... Я б сказав так: можна було б знущатися над половиною України, яка їх обрала, але не можна знущатися над всією Україною, тому що інша половина їх не обирала", - додав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Вибори – це авантюра. Але ми змушені в ній брати участь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути