Ексклюзиви
субота, 06 вересня 2008 11:11

Янукович: "Треба провести всеукраїнський референдум негайно"

Україна знаходиться в такому геополітичному стані, в таких економічних стосунках з сильними світу цього, що їй треба займати нейтралітет. Таку думку висловив лідер Партії регіонів, народний депутат Віктор Янукович.

"Тому ми і виступаємо за те, щоб нейтральний статус України був збережений. І його треба затвердити в Конституції", - відзначив політик. Його цитує прес-служба партії, повідомляє Обозреватель.

"Для цього треба проводити всеукраїнський референдум, і хай український народ висловить свою точку зору, якою він би хотів бачити систему безпеки нашої держави. Чому ми боїмося того, що український народ скаже своє слово?" – сказав парламентар.

"Ми зобов"язані це зробити, і саме зараз це треба зробити, негайно. Оскільки сьогодні треба визначатися і не втягувати сьогодні в боротьбу за майбутнє нашої держави інші країни. Хай український народ про це скаже. Навіщо сьогодні нас штовхати? Скажіть, будь-ласка, ми що, себе не поважаємо?" - сказав Янукович.
Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Треба провести всеукраїнський референдум негайно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути