четвер, 01 березня 2007 11:56

Янукович пригрозив міністру економіки звільненням

Прем"єр Віктор Янукович попередив міністра економіки Володимира Макуху про можливість його звільнення через поганий контроль за встановленням тарифів на житлово-комунальні послуги в регіонах. Про це Янукович сказав на засіданні Кабміну у четвер.

"Ми найближчим часом зробимо висновки і про роботу цінових інспекцій, і вашої особисто", - сказав він, звертаючись до Макухи.

Прем"єр наголосив, що вже один раз зауважував Макусі і зараз повторює, що Мінекономіки погано організувало роботу з регіональними ціновими інспекціями.

Янукович зазначив, що відповідно до законодавства, місцева влада встановлює тарифи, але Кабмін повинен їх контролювати. За його словами, зараз цінові інспекції повинні активізувати роботу й займатися нормалізацією тарифів на місцях.

Прем"єр також попросив Генпрокуратуру продовжити перевірки правильності встановлення тарифів у регіонах. Він зазначив, що вже проведені перевірки свідчать, що в кожному регіоні близько 80% тарифів підвищені необґрунтовано.

Раніше Янукович доручав Макусі познайомитися з керівниками регіональних управлінь цінової інспекції й особисто проконтролювати справедливість тарифів, установлених у регіонах, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пригрозив міністру економіки звільненням ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути