середа, 23 січня 2013 16:34

Янукович прибув у Давос

Янукович прибув у Давос
Віктор Янукович візьме участь у Давоському форумі. Фото: lenta-ua.net

Президент України Віктор Янукович прибув з робочим візитом до Швейцарської Конфедерації, де візьме участь у щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму, який пройде в м.Давос, повідомляє прес-служба глави держави. Як наголошується в повідомленні, у програмі візиту президента передбачено участь у пленарній сесії Всесвітнього економічного форуму "Розвиток стратегічної інфраструктури" і в сесії "Фундамент для відродження Європи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Януковича просто не помітили"

Також заплановано низку двосторонніх зустрічей Януковича, зокрема, з засновником Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом, головою Європарламенту Мартіном Шульцом, головним виконавчим директором компанії "Ройял Датч Шелл" Пітером Возером та представниками інших міжнародних компаній.

Як повідомлялося, раніше глава президентської адміністрації Сергій Льовочкін заявив, що Янукович 23-24 січня візьме участь у щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія), а пріоритетними питаннями для глави держави є розвиток інфраструктури та енергетична проблематика - ключові чинники зростання національної економіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Європейці хочуть від Януковича обіцянки вирішити справу Тимошенко на її користь"

Крім того, він повідомив, що Янукович виступить як співдоповідач на пленарній сесії форуму "Прискорення розвитку інфраструктури", акцентуючи на ролі, досвід і можливості України в забезпеченні транзитних потоків в Євразії за напрямками "Північ-Південь" та "Схід-Захід". Також глава президентської адміністрації зазначив, що глава української держави має намір зустрітися в Давосі з низкою глав іноземних делегацій, зокрема, з прем'єр-міністром Грузії Бідзіною Іванішвілі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прибув у Давос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути