пʼятниця, 25 січня 2013 13:08

О 19.00 на Gazeta.ua відбудеться пряма трансляція заходу "Давос-2013: Погляд з України"

У п'ятницю, 25 січня, о 19-00 Единбурзька бізнес-школа у Східній Європі та експертна компанія pro.mova втретє запрошують український топ-менеджмент та власників компаній для обговорення найбільш актуальних питань Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

 

Захід відбудеться за підтримки Microsoft Україна, Київстар-бізнес, САН ІнБев Україна та DiamantClub. Пройде у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

"Давос 2013: Погляд з України" — це бізнес?дискусія, протягом якої учасники та експерти розглянуть найважливіші зміни минулого року в світі і спробують спроектувати їх на українські реалії, а також спрогнозувати майбутні наслідки розвитку подій в бізнесі, економіці, політиці, суспільстві", - повідомляють організатори.

Деякі питання, винесені на обговорення:

  • 2012 рік: чи ми опинилися там, де прогнозували опинитися на початку року?
  • Економіка України: вибір між "стагнацією" і "розвитком"
  • Грузинська трансформація – поразка чи перемога?
  • Управлінські виклики в Україні та світі
  • Зміни в Україні: цінності та демографія
  • Прогнози на 2013 рік

Спікерами форуму будуть: Євген Глібовицький, експерт з комунікацій та стратегій, засновник компанії pro.mova, член Несторівської Групи, яка розробляє візію для України (модератор); Константин Еггерт, ведучий програми "Карта Мира" на телеканалі "Дождь", міжнародний оглядач "Коммерсантъ-FM", член британського Королівського інституту міжнародних відносин; Володимир Дубровський, економіст, член Наглядової Ради CASE Україна; Джок Мендоза-Вілсон, директор з міжнародних зв'язків і відносин з інвесторами компанії СКМ; Дмитро Шимків, генеральний директор Microsoft Україна; Міхеїл Саакашвілі, президент Грузії (Тбілісі); Надія Дюк, віце-президент National Endowment for Democracy (Вашингтон); Владика Борис Ґудзяк, ректор Українського католицького університету, доктор славістики і візантиністики Гарвардського університету (Львів-Париж); Ярослав Грицак, історик та публіцист ( Львів); Вікторія Бриндза, керівник аналітики експертної компанії pro.mova.

Дивіться пряму інтернет-трансляцію із "Давос-2013: Погляд з України" на сайті Gazeta.ua 25 січня о 19-00.

Черговий Всесвітній економічний форум проходитиме у Давосі з 23 до 27 січня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «О 19.00 на Gazeta.ua відбудеться пряма трансляція заходу "Давос-2013: Погляд з України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути