середа, 20 червня 2012 15:51

Янукович поставив собі головну мету — модернізувати країну

Янукович поставив собі головну мету — модернізувати країну
І зробити це за рахунок зміцнення демократичної, соціальної та правової держави Фото: segodnya.ua

Президент Віктор Янукович переконаний, що Конституційна асамблея зможе розробити основний закон, який базуватиметься на європейських принципах. Про це він сказав на першому засіданні Конституційної асамблеї, яке відбувається у національному університеті імені Шевченка у Києві.

Голова держави підкреслив, що дуже важливо, що у розробці нової Конституції беруть участь не тільки державні діячі, але й вчені, багато з яких брали участь у розробці Конституції 1996 року.

"Нам необхідно реально діюча та ефективна Конституція. В її основу має бути покладено демократичні цінності та принципи верховенства права. Вона має стати актом, що закріплює засади демократичного державного ладу", - наголосив президент.

Він також підкреслив, що конституціоналізм в Україні має велику історію. Ще у 96 році, за словами Януковича, українці підтвердили своє прагнення до повного народовладдя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" пояснили, чому не будуть брати участь у роботі Конституційної асамблеї

"Сьогодні процеси розвитку громадського суспільства, реалізація зовнішньо-політичної стратегії, зміни в економічному житті, реформування системи органів влади вимагають від нас відповідного конституційного регулювання. Наша головна мета - модернізувати країну і зробити це за рахунок зміцнення демократичної, соціальної та правової держави", - підкреслив президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поставив собі головну мету — модернізувати країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути