вівторок, 19 червня 2007 15:23

Янукович подякував та попрощався з парламентом Мороза

Янукович подякував та попрощався з парламентом Мороза
Прем"єр-міністр Віктор Янукович розраховує на подальшу співпрацю з депутатами Верховної Ради 5-го скликання. Про це сказано в листі Януковича до депутатів.

"Шановні народні депутати, висловлюючи сьогодні вам подяку за продуктивне співробітництво в цьому періоді нашого партнерства, хотів би звернути увагу на те, що прагну співпрацювати з кожним з вас і далі", - сказано в листі.

Янукович також висловив співчуття, що співробітництво з депутатами Ради 5-го скликання йому доводиться перервати.

"Мені шкода, що нам не дають продовжити роботу, не дають завершити ті заходи щодо підвищення стандартів життя громадян України, які ми запланували", - сказано в листі.

Янукович назвав Раду 5-го скликання "парламентом реформ", тому що, на його думку, саме цей її склад здійснив глобальні реформи влади в Україні.

Президент Віктор Ющенко призначив позачергові вибори Ради на 30 вересня за домовленістю із прем"єр-міністром Віктором Януковичем і спікером Олександром Морозом.

18 червня Мороз заявив, що виступає категорично проти проведення позачергових виборів парламенту через відсутність законних підстав для їхнього проведення, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович подякував та попрощався з парламентом Мороза ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути