середа, 12 травня 2010 21:07

Янукович не вмішується у справу Тимошенко, а Чечетов похвалив Яценюка

Янукович не вмішується у справу Тимошенко, а Чечетов похвалив Яценюка

У Партії регіонів заявляють, що не застосовують до Юлії Тимошенко політичних репресій.

"Влада не влазить у роботу правоохоронних органів. Ми ніколи не будемо використовувати їх, як механізм політичних репресій. І ми вважаємо, що політики повинні максимально дистанціюватися від роботи правоохоронців, не влазити туди", - заявив "регіонал" Михайло Чечетов у програмі Про головне на УТ-1.

"Коли вчинений якийсь нехороший вчинок цим має займатися міліція. При цьому вона повинна абстрагуватись від посади та регалій цієї людини", - зазначив "регіонал".

Він не розуміє, чому виклик Тимошенко на допит спричини в таку прискіпливу увагу суспільства.

"На сьогоднішній день десятки людей викликаються на допит до Генпрокуратури і ніхто на цьому не акцентує уваги. Тимошенко такий самий звичайний громадянин. Це по-перше. А по-друге, на якій підставі Янукович дзвонитиме генпрокурору і буде вмішуватися в проведення слідства? Ми закликаємо всіх не влазити та не заважати правоохоронцям самостійно працювати по цій справі", - сказав Чечетов.

Водночас, за словами "регіонала", опозиція не повинна працювати на руйнування держави. Однак не всі серед опозиціонерів - "руйнівники". 

"Є там і розумні люди. Наприклад, Яценюк. Це конструктивний політик, який не прийшов на мітинг опозиції. Адже він розумів, що втратить своє обличчя в очах Європи", - зазначив Чечетов.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович не вмішується у справу Тимошенко, а Чечетов похвалив Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути