Ексклюзиви
четвер, 26 грудня 2013 10:26

Янукович не випустить Тимошенко до 2015 року - Луценко

Янукович не випустить Тимошенко до 2015 року - Луценко
Юрій Луценко Фото: timer.od.ua

Влада не дасть можливості Юлії Тимошенко взяти участь у чергових президентських виборах.

Про це Юрій Луценко сказав в інтерв'ю газеті "Високий замок", - повідомляє прес-служба "Третьої Української Республіки"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Необхідно схилити "регіоналів" перейти на бік народу

юридичної точки зору Янукович має всі механізми, щоб не допустити Юлію Тимошенко до виборів навіть після рішення Європейського суду з прав людини. Воно означатиме, що Верховний суд України має ухвалити рішення про зупинку вироку і перегляд справи у Печерському суді. На що це може перетворитися, зрозуміло. Сьогодні Юлія Тимошенко прокинеться несудимою, а завтра знову почнеться процес, який, відомо чим, закінчиться", - зазначив Луценко.

На його думку, навіть перебуваючи в неволі, Тимошенко бере активну участь у українській політиці.

"Моральний авторитет Юлії Тимошенко сильно впливає на позицію Майдану. Її вектор є більшим, ніж у будь-якого іншого лідера опозиції. Але він не завжди перемагає суму трьох. Вектор Тимошенко часто задає напрям змін. Але механізми їх реалізації не завжди збігаються. Але поки не знімемо Януковича, доти вона буде у тюрмі", - сказав політик.

Лідер "Третьої Української Республіки" також зазначив, що без Тимошенко нинішня опозиція має низку проблем. Зокрема, у її лідерів бракує досвіду роботи з парламентською більшістю.

кби Юлія Тимошенко була на свободі в момент перед голосуванням за відставку уряду, вона всю ніч провела би у Верховній Раді і зранку ми б мали нову більшість. Якби Юлія Тимошенко була на свободі під час параду єврозаяв олігархів (Ахметова, Пінчука, Фірташа) про підтримку демократичних перетворень в Україні, вона була б у парламенті і зранку ми мали б декілька варіантів більшості. На жаль, наші лідери цього ще не вміють", - визнав Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не випустить Тимошенко до 2015 року - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути