вівторок, 24 грудня 2013 18:13

Луценко закликає українців страйкувати на місцях

Луценко закликає українців страйкувати на місцях
Юрій Луценко Фото: ipress.ua

Юрій Луценко упевнений, що Всеукраїнське об'єднання "Майдан" має виконати першочергові завдання для досягнення поставленої мети – перезавантаження країни.

Про це повідомляє прес-служба "Третьої Української Республіки".

Питанням "номер раз" політик називає захист активістів Майданів по всій країні через тиск мільйонів. "Для прикладу, на Волині проти кількох студентів порушили кримінальне провадження за те, що вони несли портрети гаранта догори дригом. Проте, якби всі волиняни, котрі були на Майдані (а це кілька десятків тисяч), наступного дня вийшли точно з такими ж перевернутими портретами до того суду, то питання амністії вирішилося б без спеціального закону Верховної Ради", - зауважує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розгортає кампанію вступу українців до "Майдану"

"Друге завдання – організація загальноукраїнських, а не лише столичних акцій, у першу чергу на території Центральної, Східної та Південної України", - вважає Луценко і додає: "Я мрію про ланцюг єдності від східного до західного кордону України зі спільним гаслом зміни влади. Для цього також потрібна самоорганізація мільйонів громадян".

Третім завданням Луценко називає створення повноцінних страйкомів на місцях. "Ми маємо заблокувати цю злочинну владу. Вона має бути повністю паралізована загальноукраїнським страйком в своєму щоденному розбої та брехні", - наголошує він.

 

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликає українців страйкувати на місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути