вівторок, 24 грудня 2013 13:41

Опозиція розгортає кампанію вступу українців до "Майдану"

Опозиція розгортає кампанію вступу українців до "Майдану"
Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов Фото: rian.com.ua

Сьогодні на Майдані Незалежності почнеться прийом усіх бажаючих у всеукраїнське об'єднання "Майдан".

Про це повідомив на брифінгу народний депутат від "Батьківщини" Олександр Турчинов.

Турчинов повідомив, що під час вчорашнього засідання було прийнято рішення зареєструвати об'єднання "Майдан", як всеукраїнське шляхом повідомлення. "А вже сьогодні в другій половині дня ми плануємо почати прямо на Майдані прийом бажаючих вступити у всеукраїнське об'єднання" Майдан ", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Площі єднання" заробить середня ланка Партії регіонів - Таран

У свою чергу, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив, що одне із завдань - привернути в об'єднання максимальну кількість людей. "Відпрацьовується схема, відкривається інтернет-сайт, видача посвідчень, які вчора затверджені, видача значків", - сказав він.

Яценюк також повідомив, що завтра пройде ще одні збори з тим, щоб обговорити програму діяльності всеукраїнського об'єднання. Він підкреслив, що також одне із завдань - це формування нової української Конституції. Ще одне завдання - формування плану дій для країни. "Ми формуємо групи з кожного сектору, починаючи від економіки і завершуючи зовнішньою політикою, для того, щоб об'єднання "Майдан" вийшло з чіткою програмою дій", - пояснив він.

Ще один напрямок, за словами Яценюка, це забезпечення захисту учасників Евромайдана . "Завтра ми затвердимо склад групи, яка буде не тільки надавати юридичну допомогу, яку ми надаємо сьогодні за рахунок наших партійних структур, але й організаційно-технічну та фінансову допомогу кожному, хто переслідується владою або "тітушкамі" за свою участь в Евромайдані" , - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція розгортає кампанію вступу українців до "Майдану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути