понеділок, 23 грудня 2013 16:40

На "Площі єднання" заробить середня ланка Партії регіонів - Таран

На "Площі єднання" заробить середня ланка Партії регіонів - Таран
Сергій Таран Фото: socportal.info

Створення учасниками Партії регіонів організації "Площа єднання" є ніщо інше, як привід заробити гроші.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua повідомив директор Інституту масової інформації Сергій Таран.

"Я би тут не бачив великої політики. Тому що це так званий Антимайдан показав, на що він здатний - людей туди звозили за гроші, вони цього особливо і не приховували. Тому з точки зору ефективності, це швидше було "мінусом" Партії регіонів. Тому що це було наочним контрастом між тим, що відбувалося на Майдані Незалежності і тим, що відбувалося в Маріїнському парку", - сказав політолог.

На думку експерта, антимайдан для багатьох менеджерів середньої ланки Партії регіонів став можливістю трохи заробити грошей. "Тому продовження цієї теми вигідно середній ланці Партії регіонів, яка просто на цьому буде заробляти гроші, не думаючи про те, що політичні дивіденди для Партії регіонів від тієї не організації такі самі низькі будуть, як і від антимайдану", - заявив Таран.

За словами директора Інституту масової інформації, у громадській організації, що сторюється на базі антимайдану, основна мотивація людей полягатиме у зароблянні грошей.

Також, на думку Тарана, у переважній більшості серед членів такого об'єднання будуть люди (безробітні), які залежать від влади і яким потрібні гроші. Хоча це не означає, що вони будуть - за партію регіонів. "У нас країна - в злиднях", - пояснив політолог.

Зараз ви читаєте новину «На "Площі єднання" заробить середня ланка Партії регіонів - Таран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути