вівторок, 05 липня 2011 16:48

Янукович наказав Тігіпку легалізувати зарплати

Янукович наказав Тігіпку легалізувати зарплати

Президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єру Сергію Тігіпку підготувати законопроект щодо легалізації заробітної плати.

Про це йшлося під час їхньої зустрічі, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами віце-прем'єра, під час зустрічі обговорювалося питання щодо внесення поправок у законопроект про пенсійну реформу.

Він також зазначив, що саме обговоренню коректив до цього документа присвятить роботу відповідний комітет Верховної Ради.

Також, за словами Тігіпко, Янукович доручив Кабмін протягом двох місяців підготувати законопроекти щодо легалізації заробітної плати і робочих місць, Трудового кодексу та впровадження другого рівня пенсійної реформи, і вже у вересні поточного року винести ці питання на громадське обговорення.

"Це комплексне рішення, і для його реалізації нам необхідно проголосувати за ті зміни до пенсійного законодавства, які ми зараз внесли... Завдяки такому комплексу рішень ми зможемо досягнути того, що пенсіонери почнуть отримувати більші пенсії", - заявив Тігіпко.

Раніше віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що найближчим часом буде розроблено законопроект про легалізацію зарплат, який передбачатиме підвищення штрафів за виплату зарплату в конвертах.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Тігіпку легалізувати зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути