неділя, 23 грудня 2012 08:53

"Янукович – найздібніший політик у Партії регіонів, на думку Ахметова"

"Янукович – найздібніший політик у Партії регіонів, на думку Ахметова"
Олігархи не миритимуться з тим, якщо хтось із політиків намагатиметься щось у них забрати, зауважує Федорін Фото: forbes.ua

Олігархи завжди дають гроші на вибори кільком партіям чи політикам одночасно, якщо це вигідно. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив головний редактор журналу Forbes, Україна Володимир Федорін.

"Там пишеться справжня історія, без прикрас. Олігархи не миритимуться з тим, якщо хтось із політиків намагатиметься щось у них забрати. Але протестувати проти системи – не їхній метод. Хоча організовувати махання прапорами олігархи теж уміють", - наголосив він.

За словами Федоріна, усі технології давно відпрацьовані.

"Раджу почитати з депеш Wikileaks звіти американського посольства у Києві за 2005 – 2009 роки. Тоді Рінат Ахметов регулярно навідувався туди, обговорював з послом політичну ситуацію та перспективи. З тих звітів зрозуміло, що Янукович для Ахметова був не емоційним вибором, а раціональним. На думку олігарха, Янукович – найздібніший політик у Партії регіонів. Може бути одночасно ефективним у діалозі з виборцями та у створенні владної коаліції. А ідеальною для Ахметова була б ситуація, якби на другий президентський термін лишився Ющенко – з Януковичем прем'єр-міністром", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович задоволений, як багато Ахметов інвестує в Україну

Повне інтерв'ю Володимира Федоріна читайте у журналі "Країна" № 49 (152) за 20 грудня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович – найздібніший політик у Партії регіонів, на думку Ахметова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути