Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2018 10:13

Янукович іде до "західних партнерів" по санкції для влади

Янукович іде до "західних партнерів" по санкції для влади
Віктор Янукович один раз "Скайпом" свідчив у суді. Всі інші спроби суду зв'язатися з "легітимним" не увінчалися успіхом. Фото: kievpravda.com

Захист президента-втікача Віктора Януковича готує для європейських партнерів матеріали проти нинішньої влади України і сподівається на запровадження санкцій проти керівників держави.

Про це повідомив адвокат екс-гаранта Віталій Сердюк.

"Захист і Віктор Янукович... ухвалили рішення направити та підключити нас до міжнародного напряму боротьби в цьому процесі... Основне завдання групи захисту - формування відповідних матеріалів про грубі порушення та підрив основ верховенства права, які підтверджують провину нинішніх українських високопосадовців, щоб надати можливість нашим західним партнерам надати реакцію у вигляді персональних санкцій за порушення основ верховенства права у країні", - сказав Сердюк.

Він звинуватив Оболонський райсуд, ніби той не надав змогу Януковичу виступити на засіданнях та не захотів вислухати матеріали. А судді нібито не здали кваліфікаційні вимоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одіозний екс-"регіонал" подав до суду на партію Порошенка

Віктора Януковича обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ.

Йому загрожує довічне ув'язнення. 5 липня 2017-го в ефірі російського телеканалу Янукович заявив, що не хоче брати участі у судовому процесі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович іде до "західних партнерів" по санкції для влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути