Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2011 14:07

Янукович і Пшонка приймають рішення по Тимошенко на Афоні - "бютівець"

Янукович і Пшонка приймають рішення по Тимошенко на Афоні - "бютівець"

Віце-спікер Микола Томенко припускає, що вироки у справах екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка можуть бути умовними. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Але принципово сказати, що вони винні. А далі спільно будуть сидіти і думати, як вийти із ситуації – чи через декриміналізацію, чи ще у якийсь спосіб. Президент дав вказівку, щоби вирок по Тимошенко був оголошений. Для нього важливо довести до кінця цю справу", - пояснив "бютівець".

"Нинішня влада хоче показати, що є сильною в тому сенсі, що якщо вона розпочала навіть неправедну справу, то її треба завершити, не дивлячись на те, що весь світ проти. Ідеалістична версія про те, що президент за кордоном пообіцяв, що він не буде здійснювати політичні репресії, не підтверджується", - зазначив депутат.

Томенко наголосив, що існують сумніви щодо того, чи проявить Янукович сміливість допустити Тимошенко до парламентських виборів.

"Може, він радиться на Афоні із старцями, розумними людьми, до яких зазвичай їздить у критичний момент свого життя. Бо він не знає, що робити. У часи Кучми багато непопулярних або спеціальних рішень оголошувалися, коли президент за кордоном. Зараз нова мода. Вперше в історії українського народу президент і генпрокурор збираються на Афоні, радяться і будуть приймати рішення. Побачимо, яка звідки нам прийде звістка", - зауважив віце-спікер.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Пшонка приймають рішення по Тимошенко на Афоні - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути