вівторок, 04 жовтня 2011 08:31

Томенко: Якщо в Одесу приїдуть 30 кілерів-чеченців, то вони захоплять все місто

Томенко: Якщо в Одесу приїдуть 30 кілерів-чеченців, то вони захоплять все місто

Віце-спікер, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко вважає, що сумновідомі події, які розгорнулися цими днями в Одесі, вимагають невідкладного реформування правоохоронних органів.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Томенко відзначив, що влада щоденно демонструє свою нездатність вирішувати будь-які питання.

"Для мене, як для афганця, стали шоком так звані одеські події, оскільки я в той час був в Одеській області. Якщо сотні найбільш підготовлених підрозділів МВС півдня потратили на знешкодження трьох бандитів, при тому, що один втік, то про яку безпеку громадян може йти мова?" - наголосив "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На живіт, с...!" - міліціонери стріляли у обеззброєного кілера в Одесі

За словами політика, при всій трагічності подій, одесити жартують, що якщо замість одного кілера-чеченця в Одесу приїдуть 30, то вони захоплять все місто.

"Думаю, в нормальній цивілізованій країні міністр внутрішніх справ вже був би звільнений, а президент звернувся би до суспільства з поясненням, як він буде реформувати правоохоронні органи, які за наші бюджетні кошти не тренувалися би на акціях протесту, а захищали людей від бандитів", - підкреслив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Якщо в Одесу приїдуть 30 кілерів-чеченців, то вони захоплять все місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути