понеділок, 03 жовтня 2011 11:38

Міліція розповіла про особливі прикмети третього кілера

Міліція розповіла про особливі прикмети третього кілера

На території Одеської області правоохоронці почали поширювати по районних відділах і постам ДАІ орієнтування з фотографією і даними про третього злочинця, що брав участь разом з Асланом Дікаевим у вбивстві двох міліціонерів в ніч на 30 вересня неподалік Одеси.

Так, за даними міліції, це - 34-річний житель Сімферополя Андрій Шемятенков, якому вдалося в суботу, 1 жовтня, сховатися від правоохоронців, які проводили спецоперацію в районі 9-й станції Великого Фонтану в Одесі.

Правоохоронці попереджають, що особливо небезпечний злочинець може пересуватися на чорному автомобілі ВАЗ-2115 з державним номером АК0928ВР або на коричневому ВАЗ-2109 (955-94КР).

Також у міліції повідомили особливі прикмети злочинця: зріст 170-175 см, середньої статури, коротке русяве волосся, на обличчі тижнева щетина. Може бути одягнений у світло-коричневу шкіряну куртку, чорний светр з білими горизонтальними смугами, темні джинси і туфлі з гострим носком, при собі носить темну "барсетку".

Як повідомлялося, в Одеській області в ніч на 30 вересня в перестрілці із злочинцями загинули два українських правоохоронця, ще четверо поранені.

Особу одного з учасників перестрілки з міліціонерами була достовірно відома. Це - громадянин Росії Дікаєв Аслан Імрановіч, 1982 року народження, який розшукується за вбивство.

У суботу, 1 жовтня, в ході спеціальної операції за участю бійців спецпідрозділів "Сокіл", "Беркут" і Внутрішніх військ МВС в одному з приватних готелів біля 9-ї станції Фонтану в Одесі двоє злочинців були ліквідовані.

Зараз ви читаєте новину «Міліція розповіла про особливі прикмети третього кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути