четвер, 14 лютого 2008 09:38

Янукович і Герман не спали всю ніч - думали

Переговори стосовно розблокування парламенту між лідерами фракцій продовжувалися в ніч із середи на четвер. Про це повідомляє телеканал "1+1" із посиланням на власні джерела.

Зокрема, як заявила Ганна Герман у середу ввечері, лідер Партії регіонів Віктор Янукович матиме щонайменше 2-3 важливих зустрічі, після яких стане ясно, що в четвер відбуватиметься в парламенті.

У свою чергу спікер Арсеній Яценюк після зустрічі з фракцією Партії регіонів у середу виразив надію на те, що найближчим часом парламент буде розблокований.

"Я сьогодні (13 лютого) провів, як на мене, дуже плідні переговори з керівництвом Партії регіонів, з усім складом партії. Я дуже сподіваюся, що ми розблокуємо український парламент. Нам ще треба декілька днів і ми дійдемо згоди", - сказав він.

"У нас була складна бесіда, я відверто говорю. Вона не була дуже приємною спочатку. Але потім ми почули один одного", - сказав Яценюк в інтерв"ю "5 каналу".

У свою чергу Герман відзначила: "Ми розійшлися з тим, що ми думаємо ніч, як знайти соломонове рішення", повідомляє Цензор.net.
Зараз ви читаєте новину «Янукович і Герман не спали всю ніч - думали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути