Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 11:13

Янукович: Деякі опозиційні депутати виїхали з країни і не бажають складати повноважень

Прем"єр-міністр Віктор Янукович закликає опозиційні фракції Верховної Ради до кінця тижня (до 18 червня) скласти свої депутатські повноваження.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабміну в середу.

При цьому Янукович зазначив, що заява, підписана Президентом, спікером і прем"єром про врегулювання політичної кризи, виконується й на сьогодні залишилося виконати опозицією зобов"язання щодо припинення повноважень 151 депутата, що дає конституційну підставу для припинення роботи парламенту й проведення дострокових виборів.

Він зазначив, що станом на 12 червня депутатські повноваження склали 79 депутатів й Янукович висловив надію, що до кінця цього тижня депутатські повноваження складуть решта депутатів від опозиції.

"Сподіваюся, що до кінця тижня вистачить мужності в народних депутатів, які прийняли рішення разом зі своїми колегами йти на дострокові вибори, але вони поки не квапляться", - сказав Янукович.

Він додав, що, за його інформацією, низка депутатів від опозиції, які раніше заявляли про наміри скласти депутатські повноваження, сьогодні відсутні в країні й не мають наміру повертатися в Раду для складання повноважень, пишуть Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Янукович: Деякі опозиційні депутати виїхали з країни і не бажають складати повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути