Ексклюзиви
середа, 09 лютого 2011 18:46

Янукович дасть імпульс зоні вільної торгівлі з ЄС

Янукович дасть імпульс зоні вільної торгівлі з ЄС

Процес створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом дуже низький, тому Віктор Янукович готовий "дати імпульс" для вирішення цього питання.

Про це заявив сам президент України, який провів нараду щодо переговорів про створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС із прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, членами уряду та представниками Адміністрації президента.

Як повідомила прес-служба голови держави, Янукович заявив, що хоче надати імпульсу внутрішнім економічним перетворенням в Україні, щоб наблизити це питання до логічного завершення.

Звертаючись до учасників наради, президент зауважив, що хотів би почути детальну інформацію про нинішній стан переговорів, а також про наявні проблеми.

"Якщо відчувається уповільнення процесу, то повинна бути зрозумілою його причина", - сказав президент, додавши, що чекає від присутніх пропозицій щодо "бачення шляхів вирішення цього питання".

Віктор Янукович зауважив, що нині про хід переговорного процесу надходять різні, інколи "дуже суперечливі сигнали з різних сторін", і  підкреслив, що українська сторона має захистити національні інтереси.

"Безумовно нам треба захистити наші національні інтереси під час цих переговорів. Але мета – досягти логічного завершення процесу, тобто підписання угоди про створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом – вона залишається", - резюмував президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дасть імпульс зоні вільної торгівлі з ЄС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути