Ексклюзиви
середа, 09 лютого 2011 12:48

Оточення Януковича пересідає на "Шкоду"

Оточення Януковича пересідає на "Шкоду"

Адміністрація президента України Віктора Януковича пересяде з "Мерседесів" на автомобілі економ-класу.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Там відзначили, що у грудні 2010 року Державною організацією "Автобаза Державного управління справами" були придбані легкові автомобілі  "Skoda".

За словами чиновників, вибір для закупівлі саме цієї марки автомобілів продиктований, насамперед, необхідністю максимально зменшити навантаження  на бюджет.

"Адже це – машини економ-класу, що максимально відповідають критеріям відповідності ціни та якості, вартості технічного обслуговування тощо", - йдеться у повідомленні.

В Адміністрації підкреслили, що за умов, коли в державі, яка поступово вибирається з кризи, "кожна гривня – на особливому рахунку, і має витрачатися лише на найнеобхідніше", цей крок є цілком закономірним.

Стосовно автомобілів більш високого класу, котрі вивільнятимуться у результаті закупівлі та введення в експлуатацію вищезазначеної нової техніки, то вони, як запевнили у Януковича, використовуватимуться для обслуговування делегацій різного рівня.

"А після того, як вичерпають свій ресурс, будуть списані у встановленому порядку. Реалізація цієї техніки на аукціонах чинним законодавством не передбачена", - додали в Адміністрації.

Слід зазначити, що рішення про закупівлю нових автомобілів приймалося з урахуванням фізичного та морального старіння значної частини наявної техніки. Крім того, технічне обслуговування автомобілів з пробігом у 300 тисяч і більше кілометрів є дуже витратним з точки зору економії бюджетних коштів.

Зараз ви читаєте новину «Оточення Януковича пересідає на "Шкоду" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути