пʼятниця, 17 червня 2011 15:48

Американський конгресмен через інтимні фото пішов у відставку

Американський конгресмен через інтимні фото пішов у відставку

Член палати представників США і Демократичної партії Ентоні Уїнер, який прославився розсилкою жінкам своїх інтимних фотознімків, усе ж оголосив про намір скласти повноваження.

Виступаючи в будинку для літніх людей у Брукліні, де Уїнер починав свою політичну кар'єру в 1991 році як кандидат у депутати міської ради, він заявив: "Я сподівався, що зможу продовжити роботу, для виконання якої громадяни мого виборчого округу обрали мене. Боротися за середній клас і допомагати біднякам зводити кінці з кінцями. На жаль, чвари, винуватцем яких я став, унеможливлюють це. Тому сьогодні я оголошую про свою відставку з Конгресу", - сказав він.

Виборці, які зібралися в обшарпаному холі соціальної установи, зустріли його оголошення криками "Ні! Ентоні, не йди!". "Він не зробив нічого поганого. Це дуже сумна помилка, якої він припустився стосовно своєї родини, але йти у відставку він не повинен", - сказала 53-річна домогосподарка Вікі Ходжа.

Раніше конгресмен, який відправляв за допомогою особистих повідомлень через Twitter зображення свого голого торсу та інших частин тіла жінкам, виявляв стійкість: він, мабуть, чекав, коли повернеться із закордонного відрядження його дружина.

Зі Х'юмен Абедін 46-річний Уїнер одружився нещодавно. Вона працює заступником керівника апарату держсекретаря США Хілларі Клінтон і супроводжувала Клінтон в поїздці по Африці. Днями пройшов слух, що Абедін вагітна. Поговоривши з дружиною, Уїнер попросив у неї вибачення, і вони вирішили залишитися разом.

Спочатку Уїнер, відмовляючись йти у відставку, взяв двотижневу відпустку, виїхавши в секретне місце для проходження терапії. Колеги-депутати і навіть сам президент Барак Обама закликали його піти у відставку, хоча законних способів примусити його до цього не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Американський конгресмен через інтимні фото пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути