вівторок, 31 травня 2011 14:39

Коханка Берлусконі цікавиться літературою і філософією

Коханка Берлусконі цікавиться літературою і філософією

Фігурантка сексуального скандалу навколо прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, марокканська танцівниця Каріма аль-Маруг на прізвисько Рубі, написала листа кінорежисеру Вуді Аллену. Текст послання опублікувало італійське видання Oggi.

Як розповіла у своєму листі Рубі, вона зважилася написати Аллену після того, як дізналася про те, що він говорив про неї під час 64-го Каннського кінофестивалю, котрий нещодавно завершився. Зокрема, режисер у бесіді з журналістами відгукувався про Рубі як про симпатичну дівчину.

"Я ніколи не зустрічався з нею, але вона здається мені привабливою. Можливо, вона змогла б грати в кіно", - заявляв Аллен.

Цитата режисера незабаром з'явилася в багатьох італійських газетах, після чого, за словами Рубі, вона і вирішила звернутися до Аллена.

"Дорогий маестро! Я дізналася про те, що ви зацікавилися моєю персоною, з місцевої преси. Я дуже пишаюся такою увагою і сподіваюся не розчарувати вас", - почала свій лист танцівниця.

Далі Рубі повідомила Аллену про те, що хоче зустрітися з ним в самий найближчий час і за чаєм обговорити спільні творчі плани. При цьому вона зазначила, що її репутацію зараз не можна назвати ідеальною, але висловила надію на допомогу режисера, який міг би зробити з неї шановну артистку.

Як випливає з листа Рубі, вона цілком може стати такою, бо вважає себе недурною дівчиною "з принципами", яка цікавиться літературою і філософією. В якості доказу своєї начитаності Рубі навела той факт, що нещодавно вона ознайомилася з трактатом данського філософа Серена Обю К'єркегора.

У кінці послання Рубі розповіла Аллену про свою мрію.

"У мене є мрія - стати вашої нової музою, новою Міа Феррору, нової Дайан Кітон. З вашою допомогою я хотіла б стати Пурпурною трояндою Каїру, яка могла б в'їхати у своє майбутнє на білому коні", - написала танцівниця.

Як Вуді Аллен відреагував на лист Каріми аль-Маруг, невідомо.

Незабаром режисер повинен приступити до зйомок своєї нової картини.

Каріма аль-Маруг є фігуранткою справи про зв'язок з неповнолітньою, порушеної стосовно Сильвіо Берлусконі. За даними італійської прокуратури, прем'єр користувався послугами Рубі щонайменше 13 разів, при цьому дівчині не було 18 років. Розгляд у справі Берлусконі почався у квітні.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Берлусконі цікавиться літературою і філософією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути