вівторок, 02 квітня 2013 17:35

"Якби проголосували сьогодні за вибори в Києві, то це була б справжня несподіванка" - Корчинський

"Якби проголосували сьогодні за вибори в Києві, то це була б справжня несподіванка" - Корчинський
Дмитро Корчинський. Фото: gazetavv.com

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський вважає, що кияни не вірять не лише президенту Віктору Януковичу, вони ще й не вірять в ідею місцевого самоврядування.

Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua.

Говорячи про провалене голосування про призначення дати київських виборів, він сказав: "Це свідчить про те, що Партії регіонів не вигідні вибори в Києві, позаяк вона розуміє, що їх програє, і стане у зв'язку з цим в незручну ситуацію".

Окрім того, він акцентував увагу нате, що подальші дії опозиції будуть спрямовані на поглиблену співпрацю із Європейським Союзом та США. "Опозиція всерйоз не може розраховувати на український народ, тому вона буде апелювати до народів ЄС та США. Їй потрібно буде постійно ставити режим в незручні ситуації, аби це викликало обурення ЄС та США. Проте питання Києва вона найближчим часом не вирішить", - висловив думку політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жванія візьметься за відбір еліти нації за наказом Януковича

Також, говорячи про те, наскільки несподіваним стало це голосування, він зауважив: "Всі давно про це говорять, тому це не було секретом ні для кого. Якби проголосували сьогодні за вибори в Києві, то це була б справжня несподіванка. А так, картина світу така, якою її бачать ті, хто цікавляться політикою".

Зокрема, на його думку, кияни найближчим не повстануть. Він наголосив, що сьогодні на мітингу під будівлею парламенту зібралося небагато людей:

"Під Радою знаходилося насправді мало людей. Все ж таки було багато найманої публіки, хоча й були й ті, як наприклад, активісти опозиційних партій та організацій, які прийшли безкоштовно. Кияни певне розуміють, що їхні сусіди, мешканці Харківського масиву, чи Троєщини, навряд чи виберуть кращого адміністратора, аніж це може зробити Янукович. Кияни не вірять не лише Януковичу, вони ще й не вірять в ідею місцевого самоврядування", - висловив переконання Корчинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КС не має підстав для скасування виборів в Києві - УДАР

"Зараз скидається на те, що, якщо суттєво не зміняться розклади, то вибори будуть в 2015 році", - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні парламент провалив голосування за постанову про призначення виборів у Києві. "За" постанову проголосувало 209 при необхідних 226 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Якби проголосували сьогодні за вибори в Києві, то це була б справжня несподіванка" - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути