вівторок, 02 квітня 2013 14:37

У голові "регіоналів", окрім пустоти, нічого немає — Яценюк допускає, що ПР може заблокувати Раду

У голові "регіоналів", окрім пустоти, нічого немає — Яценюк допускає, що ПР може заблокувати Раду
Арсеній Яценюк. Фото: focus.ua

Керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк не знає навіщо "регіонали" та комуністи попросили перерву в роботі Верховної Ради.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в кулуарах ВР.

"Вони нам заявили про те, що готові проголосувати за постанову в другому читанні. А коли ж тоді в третьому? Через місяць, тиждень? Кажуть: "Коли з'явиться рішення Конституційного Суду". Знову довелося читати їм юридичну лекцію про те, що це не їх право голосувати, чи не голосувати — це Конституційний обов'язок — признати вибори в Києві. А коли буде рішення КС, то будемо з ним розбиратися. Зараз є правова база, яка вимагає прийняти цю постанову", - наголосив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба охороняти. Зараз опозиція прийде" - Раду стереже "Беркут"

За його словами, страх ПР перед програшем на київських виборах перетворився на фарс їхньої слабкості. Говорячи про вечірнє засідання, він сказав: "Буде розгляд постанови. Якщо вони не заблокують трибуну. Зараз всі побачили, що ніякої більшості в ПР немає. Це перше. Друге, вони стали не тільки дріб'язковими, а ще й боягузливі. Вони побоялися виконати домовленості та гарантії, які вони нам дали у голови Верховної Ради, що ми, як було передбачено розкладом, дійдемо до питання міста Києва. Чим вони мотивують — я не знаю, що у них в голові, певно, окрім пустоти нічого немає".

Зараз ви читаєте новину «У голові "регіоналів", окрім пустоти, нічого немає — Яценюк допускає, що ПР може заблокувати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути