середа, 30 липня 2008 09:22

Як народні депутатки зваблюють колег відвертим одягом (ФОТО)

Варто політику розслабитися чи оголити частину свого тіла, як інтерес до його персони зростає вдвічі

У Верховну Раду, особливо, коли на вулиці спекотна погода, депутатки одягаються не "за статутом". Представниці української політики нехтують правилами ділового етикету та в парламент приходять у недопустимо-сексуальному одязі, а саме – у спідницях чи штанах в обтяжку, з відкритими плечима, з "ризикованими" розрізами та глибокими декольте в тому числі.

Хоча в їхній "відкритості" є і позитив. Як з"ясували німецькі фахівці, споглядання красивих жіночих грудей позитивно впливає на здоров"я та навіть збільшують тривалість життя чоловіків на 4–5 років. Для народних депутатів це ще одне скликання.

Володимир Ар"єв, народний депутат, НУНС, коментує: "Є жінки в парламенті, які носять одяг дуже дорогих марок і в не зовсім парламентському стилі. Може це й оригінально, але смаку я тут не бачу. Особливо, коли вдягають на не зовсім струнку фігуру прозорі сукні та майже молодіжні кофточки. (Є одна представниця ПР, яка дуже  молодиться) Я не заперечую що певна еротичність може мати місце, інакше політика перетвориться у "стару суху каргу", яка немає жодних емоцій. Вважаю що емоційність у нашу політику треба привносити, при чому позитивну, бо негативу у нас і так вистачає.

Ірина Бережна, народний депутат, ПР: З одного боку жінка завжди залишається жінкою, тому їй хочеться виглядати привабливо і навіть в рамках дрес-коду бути цікавою, а не лише "сухим" політиком. Хоча з іншого боку є певні правила, яких зобов"язані дотримуватися всі. Я ніколи не вбираю у Верховну раду одяг з декольте, у цьому мені не можна дорікнути. Маю окремий гардероб для ВР, де навіть натяки на щось відверте відсутні.

Вадим Карасьов, політолог: "Безумовно еротизм є, тому що це таємна зброя наших жінок-політиків у непростій політичній боротьбі за чоловічими правилами. Я не думаю, що наше суспільство в захваті від манери політиків одягатися в Бріоні та туфлі зі страусиної шкіри. Для України одяг це додатковий медіа вплив, додатковий медіа ефект, тому що тоді різні видання обговорюють одне й теж питання: в які новинки від Луї Вітона, чи від якогось іншого модного дизайнера сьогодні вдягнута прем"єр-міністр або інший топовий політик".

VIP.

Зараз ви читаєте новину «Як народні депутатки зваблюють колег відвертим одягом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути