Ексклюзиви
середа, 02 липня 2008 11:51

Тимошенко перейшла з перлів на діаманти, топази та бірюзу (ФОТО)

Віднедавна у Юлії Володимирівни з"явилося нове захоплення. Все частіше вона міняє сережки. Відомі ювеліри впевнені, що всі вони, напевно, ексклюзивні і супердорогі - від $5000 до $50 000.

Міняти сережки Юлія Володимирівна почала з травня цього року. Ось вже два місяці мало не щодня вона замість перлів одягає різноколірні камінчики.

- Так, дійсно, Юлія Володимирівна почала частіше міняти сережки, і в цьому немає нічого дивного, - сказала Ольга Тригубова, помічниця Тимошенко. - Будь-якій жінці влітку хочеться урізноманітнити свій гардероб, одягнути щось яскраве, по моді. Сережки у Юлії Володимирівни з напівкоштовними камінчиками, але якими - не знаю: вона настільки зайнята, що обговорювати ці питання нам просто нема коли.

- Кожна жінка має право міняти речі, які їй підходять, - заявила також депутат від фракції БЮТ і близька подруга прем"єра Наталія Королевська. - Гадаю, що у Юлії Володимирівни це пов"язано з її настроєм та емоціями.

15 травня

Блакитні камінчики можуть бути бірюзою. Вони недорогі, але це може бути ручна робота. Тому й коштують близько $5000

26 червня

У цих сережках ЮВТ приїжджала до Луганська. Великі перли оздоблені маленькими перлинами і, можливо, рубінами. Коштувати таке добро може від $5 000 і вище.

19 червня

Якщо це топази, то вони недорогі. Але може бути "фантазійне" ограновування, тобто в єдиному екземплярі. Тому й ціна відповідна - від $5 000.

17 червня

Можливо, це топаз в білому золоті, інкрустований діамантами. Ймовірна вартість - $25 000.

13 червня

Можуть бути діаманти: верхній біля карата, огранка називається "принцеса", нижній розміром близько 1/2 карата. Ймовірна ціна близько $30 000.

23 травня

Це може бути дуже хороший блакитний топаз в білому золоті і може бути оздоблений діамантами. Коштує близько $50 000.

Раніше Тимошенко постійно носила перли: білі, сірі або жовті.

За матеріалом: Vip.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перейшла з перлів на діаманти, топази та бірюзу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути