неділя, 07 лютого 2010 17:27

Ахметова не цікавлять міністерські крісла

Ахметова не цікавлять міністерські крісла

Один із лідерів фракції "Партії регіонів" Ринат Ахметов запевняє, що після виборів 7 лютого почнеться "справжня передвиборна кампанія", повідомляє прес-служба народного депутата.

"Я вважаю, що коли вибори закінчилися, тоді й починається справжня передвиборна кампанія. Досі була кампанія обіцянок. А тепер переможцеві треба пройти кампанію справ: узяти на себе відповідальність і вивести країну, економіку на якісно новий рівень", - каже Ахметов.

Він голосував у Донецьку, на дільниці N84 у будинку культури ім Тараса Шевченка. Прийшов туди із матір"ю. Після голосування відповідав на запитання журналістів.

Імен претендентів на прем"єрство не назвав.

"На початок гляньмо на нинішній результат, що нам потрібно, - сказав Ринат Ахметов і додав: - Країні потрібне економічне зростання. Країні потрібні реформи! Сильний бік України – це наші можливості. Слабкі – слабка економіка і низький рівень життя".

Ахметов запевнив, що міністерські портфелі його не цікавлять.

"Я залишуся президентом футбольного клубу "Шахтар". У нас – амбіційна мета, амбіційні завдання, щоби тішити наших уболівальників".

Він вірить, що в політиці можна залишатися чесним.

"Мене з дитинства вчили нікого не обманювати. І я завжди кажу, що нікого не обманюю і не хотів би, щоби і мене обманювали. Бо це ображає мій розум", - підсумував Ахметов.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що після процедури голосування вдалося сфотографувати бюлетень, на якому було добре видно, за кого проголосував бізнесмен і депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ахметова не цікавлять міністерські крісла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути