неділя, 07 лютого 2010 16:35

За даними екзит-полів Янукович лідирує у "своїх" регіонах

За даними екзит-полів Янукович лідирує у "своїх" регіонах

За даними екзит-полів лідер Партії регіонів Віктор Янукович під час другого туру виборів президента впевнено лідирує в регіонах, що традиційно підтримують його, і набирає до 20% в центральній частині країни, де зазвичай підтримують прем"єра Юлію Тимошенко. Про це повідомляє радіостанції "Эхо Москвы".

За його словами, організатори екзит-полів підкреслюють, що результати опитувань поки дуже приблизні, але розрив між кандидатами вже перевершує найсміливіші очікування - Янукович поступається Тимошенко тільки на заході України.

За даними опитувань електорату Сергія Тігіпка, який зайняв у першому турі виборів третє місце, 44% його виборців підтримують Тимошенко, а Януковича підтримали близько 42% тих, хто голосував в першому турі за Тігіпка.

Близько 68% виборців, які віддали в першому турі голоси за колишнього спікера Верховної ради Арсенія Яценюка, підтримали Тимошенко, і лише 21% тих, хто підтримував Яценюка, дістався Януковичу.

Ну і що стосується виборців, що проголосували в першому турі за діючого президента країни Віктора Ющенка, то більше 80% з них віддали в другому турі голоси Тимошенко.

В цілому, за даними екзит-полів, за Януковича проголосували 55% виборців, а за Тимошенко - 40,7%.

В останні хвилини приходять повідомлення про невеликі порушення, зафіксовані в різних областях країни. Наприклад, в Луганській області жінка вихопила десять бюлетенів для голосування і кинула їх у виборчу урну. А в Одеській області і в місті Щелкіно на сході Криму, були знайдені ручки, чорнила в яких з часом зникають.

У Луганській області невідомі другий раз за день намагаються перешкодити проведенню голосування. Цього разу в Лисичанську в міліцію надійшов анонімний дзвінок про те, що заміноване приміщення чотирьох ділянок. Цю інформацію підтвердили в місцевому МНС.

Зараз ви читаєте новину «За даними екзит-полів Янукович лідирує у "своїх" регіонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути