четвер, 13 жовтня 2011 19:11

Афганці не підуть організовано під Печерський суд та на Марш УПА

Афганці не підуть організовано під Печерський суд та на Марш УПА

Організація ветеранів війни в Афганістані "Ніхто крім нас", яка виступила ініціатором завтрашнього всеукраїнського громадського форуму, не має наміру долучатись до Маршу слави УПА та протестних акцій "Батьківщини".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив заступник керівника організації воїнів-афганців Борис Новожилов.

"Згідно резолюції нашої організації, ми повністю відкидаємо участь у форумі будь-яких політичних партій та політиків. Ми вважаємо, що всі політичні партії себе дискредитували, вони віртуальні. Їх складно вважати справжніми політичними силами", - зазначив Новожилов.

Саме тому, за його словами, афганці не ставили перед собою завдання брати участь у політичних акціях і навіть не розглядали цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всеукраїнський громадський форум на чолі з "афганцями" вимагатиме відставки ВР

"Ми спілкуємось з такими ж, як і ми, громадськими організаціями. У нас можуть бути різні погляди і на політику, і на культуру, і на мову. Але нас усіх об'єднало розуміння того, що ця ВР, ця влада взагалі не є представником народу. Вона бандитська", - наголосив громадський активіст.

Разом з тим, Новожилов припустив, що, враховуючи сьогоднішні події навколо сумнівних обшуків офісу "Ніхто крім нас" та помешкання голови цієї організації Олександра Ковальова, учасники завтрашнього Форуму можуть змінити порядок денний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побита секретарка, заблокований офіс і помилкова адреса - Влада відповіла ветеранам Афгану

"Адже ніяк не можна бити жінку, не можна вриватись в офіс громадської організації. Інакше це - чистий бандитизм", - резюмував Новожилов.

Зараз ви читаєте новину «Афганці не підуть організовано під Печерський суд та на Марш УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути