четвер, 13 жовтня 2011 18:05

Скоро міліція не буде втілювати вигадки Льовочкіна - Данилюк

Скоро міліція не буде втілювати вигадки Льовочкіна - Данилюк

Влада примушує людей займатись політикою. Про це в офісі громадської організації "Ніхто крім нас" заявив народний депутат від БЮТ Михайло Волинець, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Головна мета сьогоднішніх подій - залякати людей. Однак, як бачимо, вийшло навпаки. Так само учора проводили обшук у депутата Суслова. Хочуть показати - "ми ж депутатів хлопаємо", щоб інші взагалі себе за бидло вважали", - зазначив Волинець.

За його словами, активісти "Ніхто крім нас" - навіть не опозиціонери, адже вони піднімають соціальні питання і далекі від політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побита секретарка, заблокований офіс і помилкова адреса - Влада відповіла ветеранам Афгану

"Але їх загонять до політики. Вчора увечері були проведені обшуки трьох фірм, які нібито мають відношення до афганців і голови "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова. Влада примушує людей займатись політикою", - наголосив "бютівець".

Разом з тим, координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк зауважив, що сьогодні державні інститути в Україні зруйновані.

"І не лише президент, ВР та уряд є нелегітимними і не виконують свої функціональні обов'язки, але й правоохоронні органи так само", - сказав Данилюк.

На його думку, коли громадяни діють у рамках необхідної оборони - затримують нападників, в тому числі і озброєних співробітників міліції - режим нічого зробити не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Афганці" відпустили податківців, які побили секретаря їхньої організації

"Сподіваюсь, що український народ скоро прокинеться. От тоді у нас буде нормальна прокуратура, міліція і суди, які не будуть займатись тим, що їм вигадує Льовочкін та його друзі", - резюмував Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «Скоро міліція не буде втілювати вигадки Льовочкіна - Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути