четвер, 13 жовтня 2011 14:29

"Афганці" не випускають зі свого офісу податківців, які проводили обшук

"Афганці" не випускають зі свого офісу податківців, які проводили обшук

Члени ВГО "Ніхто крім нас" не випускають із офісу податківців та охоронців, які проводили обшук.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"По факту побиття секретаря, ми викликали вже 5 оперативно-слідчих груп, але ніхто не оформлює цю подію. КПК передбачає, що на місці злочину має бути описано місце, час та подію, що відбулася і зробити відповідний протокол огляду місця події. Але міліція не оформлює цю подію. Міліціонери кажуть, що їх не пускають до офісу працівники податкової міліції. Знову один одного покривають", - заявив член ВГО "Ніхто крім нас" Петро Рябенко.

Він також наголосив, що члени організації пов'язують проведення обшуків з тим, що ВГО "Ніхто крім нас" "відстоює соціальні права громадян, які неодноразово порушувалися Кабінетом міністрів та Верховною Радою протягом 20 років".

"На завтра було заплановано конференцію громадських організацій, на якій мали виробити напрямок дій і ці обшуки спрямовані на зрив конференції", - наголосив Рябенко.

Зараз в офісі знаходяться працівники міліції, які приїхали по факту побиття секретаря, та керівник київської міської організації Юрій Слинявчук.

Під входом до офісу багато журналістів, а також координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, голова КУПР Сергій Мельниченко та народний депутат Михайло Волинець. В офісі також знаходиться Наталія Королевська.

Під входом до офісу разом із журналістами знаходиться приблизно 30 осіб. З офісу поки ніхто не виходив.

Зараз ви читаєте новину «"Афганці" не випускають зі свого офісу податківців, які проводили обшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути