четвер, 13 лютого 2020 18:18

Адвоката Януковича необхідно звільнити з ДБР за відкриту брехню - Княжицький

Адвоката Януковича необхідно звільнити з ДБР за відкриту брехню - Княжицький
Фото: "5 канал"

Адвокат експрезидента Януковича Олександр Бабіков, який був призначений першим заступника директора ДБР, публічно збрехав, коли заперечував свій конфлікт інтересів у справах Майдану. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Микола Княжицький.

"Ще як тільки його призначили, то всі, хто цікавиться справами Майдану, родини Небесної сотні вказували на те, що в Бабікова конфлікт інтересів, оскільки він був адвокатом Януковича. Сам Бабіков публічно це заперечував. І от учора журналісти програми "Слідство. Інфо" навели переконливі докази того, що Бабіков був адвокатом Януковича і брав активну участь у судовому процесі як його захисник".

Він додав: "Тобто Бабіков відверто збрехав. Упевнений, що він усвідомлював, що його брехню можна легко спростувати. Просто він чітко розуміє основу політики Зеленського: обманюй, маніпулюй – і тобі нічого за це не буде. Брехню і безкарність Зеленським і його командою доведено до абсолюту".

Княжицький також відзначив, що "призначення Бабікова – це відверта провокація влади, націлена на знущання над родинами Небесної сотні".

"Це призначення є просто продовженням політики дискредитації Майдану та цінностей Революції гідності. Спочатку суди повипускали з СІЗО всіх затриманих високопосадовців, яких підозрюють в організації масових убивств на Майдані. Як, наприклад, керівника СБУ Києва та Київської області генерала Щоголєва, який і підписав наказ на проведення на Майдані антитерористичної операції", – написав Княжицький.

Після цього, прикриваючись обміном полоненими, із СІЗО вийшли бійці "Чорної роти" "Беркута", які безпосередньо вбивали протестувальників, додав нардеп: "І частина з них нещодавно зухвало повернулася в Київ, вимагаючи від влади "правильно" розслідувати справи Майдану. Їх, до речі, так ніхто і не затримав".

Якраз для такого "правильного" розслідування Зеленському і потрібен Бабіков у ДБР, підсумував Княжицький. Він також розмістив фото звернення до президента щодо порушення законодавства під час призначення Бабікова.

Зараз ви читаєте новину «Адвоката Януковича необхідно звільнити з ДБР за відкриту брехню - Княжицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути