понеділок, 01 жовтня 2018 13:16

Адвокат розповів, як розраховується "хороший клієнт" Янукович

Адвокат розповів, як розраховується "хороший клієнт" Янукович
13 вересня адвокати компанії Aver Lex передали справу Януковича новим захисникам. Фото: УНІАН

Президент-утікач Віктор Янукович готівкою платить за послуги адвокатської фірми "Авер Лекс", представники якої захищали його у суді у справі про державну зраду.

Гроші до України завозять помічники Януковича, розповів адвокат Віталій Сердюк, передає "Бабель".

"Розмір [щомісячного платежу] абсолютно відповідає сумі, яку можна завозити до України без декларування. Це до 10 тис. євро на одну людину. Готівкові кошти ми отримуємо не особисто від клієнта, а від помічників. Сума зафіксована в додатковій угоді до договору. Не думайте, це не сумки грошей... Одразу після [того, як гроші потрапляють до нас] на цю суму виписується розрахунково-касовий ордер, і ми її вносимо до банку. Бували випадки, коли банки не хотіли гроші брати, оскільки в платіжці зазначений Янукович. Ми принципово працюємо за законом", - сказав Сердюк.

Суму платежів він не назвав. При цьому зазначив, що Янукович - хороший клієнт. Минулого року гонорар у його справі склав п'яту частину всього бюджету "Авер Лекса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де живе Янукович

Віктор Янукович утік з України 23 лютого 2014-го. Відтоді живе в Росії. Його обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат розповів, як розраховується "хороший клієнт" Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути