пʼятниця, 01 вересня 2017 16:34

Показали, де живе Янукович
8

Ворота заміського будинку "Русичі", який належить МВС РФ
Фото: meduza
Стежка від запасного виходу дачі "Русичі" до резиденції патріарха Кирила
Ворота дачі Йосифа Кобзона

У заміському будинку прийомів "Русичі" під Москвою живе колишній президент України Віктор Янукович. Його місце проживання розсекретив співак Йосип Кобзон. Він живе у підмосковному селищі Баковка.

"Через "Китайську стіну" зі мною сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович. Його туди поселили після перевороту на Майдані. Огорожу такої висоти ви й уявити собі не можете! Цю дачу в Баковці контролюють наші відповідні органи. Але від кого ти ховаєшся? Адже якщо захочуть тебе дістати, то дістануть де завгодно, - сказав артист.

Згадана Кобзоном "Китайська стіна" - масивний цегляний паркан - розділяє володіння співака з окремим земельним наділом площею трохи більше 4 га. Адреса - Паркова алея, будинок 11. Ця ділянка належить федеральній казенній установі "Заміський будинок прийомів "Русичі" при міністерстві внутрішніх справ, повідомляє Meduza.

Згідно з даними Росреєстру, земельна ділянка в Баковці призначена для "будинку прийомів, розміщення іноземних фахівців". На території держдачі знаходиться 3-поверховий цегляний будинок площею 2076 кв. м, а також 2-поверхова будівля для господарських потреб площею 768 кв. м. У ній розташовані басейн з доріжками завдовжки 25 м, комплекс саун, кухня і складські приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі Путіна відібрали дачу Януковича у Криму

Екс-президент України Віктор Янукович вже більше 3 років ховається в Росії, але його постійно переховують. Тому ніхто не знає точного місця його знаходження та адресу проживання.

Зараз ви читаєте новину «Показали, де живе Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути