пʼятниця, 17 травня 2013 15:44

Адвокат Андрій Федур за 1 тис. грн опонуватиме в суді екс-меру Черкас

Адвокат Андрій Федур за 1 тис. грн опонуватиме в суді екс-меру Черкас
Федур погодився за символічну плату представляти інтереси Черкаської міськради через опонента Теличенко. Фото: yurysty.org

Представників міської ради сьогодні не було на судовому засіданні щодо незаконності дострокового припинення повноважень міського голови Черкас, тому що їхній адвокат не встиг ознайомитися з матеріалами справи.

Про це повідомив один із заступників мера під час брифінгу.

"Коли ми дізналися, що адвокатом Сергія Одарича буде один із найкращих київських адвокатів Валентина Теличенко, ми усвідомили, що буде абсолютно несправедливо й нечесно, коли територіальну громаду міста Черкаси буде захищати простий головний спеціаліст юридичного відділу Черкаської міської ради. Тому було рішення запросити відомого адвоката пана Федура, який представлятиме інтереси черкащан, - повідомив Павло Карась. - Оскільки пан Федур не встиг ознайомитися з матеріалами справи, Черкаська міська рада в його особі попросила суд перенести розгляд справи, щоб встигнути ознайомитися зі справою. Якби пан Одарич не залучав важку артилерію, а наприклад, його представляла б депутат міської ради Даньковська, то з нашого боку теж не було б важкої артилерії, а так ми забезпечили захист інтересів громади – паритетним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд щодо незаконності імпічменту меру Черкас перенесли на 23 травня

Міськрада вже уклала угоду з юристом Андрієм Федуром.

"За символічну суму у розмірі 1000 гривень Андрій представлятиме наші інтереси. Спочатку він казав, щоб це була 1 гривня. Для нього цей спір із Валентиною Теличенко є більш принциповим, аніж гроші, які він може отримувати. Я так зрозумів, йому це цікаво. І тому баталії, які будуть у суді, будуть цікаві", - запевнив Карась.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Андрій Федур за 1 тис. грн опонуватиме в суді екс-меру Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути