вівторок, 16 жовтня 2012 10:30

Яценюк вимагає у Кличка відповіді, чи підпише він угоду про коаліцію ще до виборів

Яценюк вимагає у Кличка відповіді, чи підпише він угоду про коаліцію ще до виборів
Арсеній Яценюк знову закликав Кличка до об'єднання. Фото: iport.info

"Нунсівець" Арсеній Яценюк з парламентської трибуни звернувся до партії "УДАР" з проханням дати чітку відповідь, чи підпишуть вони угоду про створення коаліції демократичних сил у наступному парламенті.

Про це повідомляє коресподент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" виконала 30% домовленостей щодо узгодження мажоритарників - Куренной

Яценюк наголосив, що угода вже підготовлена і погоджена із партією "Свобода", однак поки Об'єднана опозиція не отримала відповіді від Віталія Кличка. Депутат пояснив, що об'єднуватись треба до парламентських виборів, а не після них.

Він вважає, що нинішнє скликання ВР можна поділити на два етапи - коли працювала демократична більшість, і коли до влади прийшла Партія регіонів.

"Демократична більшість прийняла  рішення, що Україна стала країною з ринковою економікою, ратифікувала угоду з країнами Євросоюзу про спрощення візового режиму, ввела процедуру за якою народні депутати отримували б зарплату не від того,зареєструвалась картка чи ні, а від того, чи прийшли вони на роботу. Багато що вдалося і не вдалося. Але ми вірили і працювали кожен день", - зазначив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР буде парламентська більшість, але дуже хитка - Третьяков

За словами політика, коли до влади прийшла Партія регіонів, частину території України в Криму подарували іншій державі,  а у Верховній Раді "з'явились мертві душі, які торгують картками і собою". Депутат впевнений, що тоді Верховна Рада "перетворилась у базар, де ходять мільйони доларів".

"Більшості з тих людей, які продавали Україну, торгували волею народу, в наступному парламенті не буде. Ми матимемо демократичну більшість", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вимагає у Кличка відповіді, чи підпише він угоду про коаліцію ще до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути