Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 16:11

У Черкасах кандидат від "Батьківщини" "нокаутував" "ударівців"

У Черкасах кандидат від "Батьківщини" "нокаутував" "ударівців"
Микола Булатецький не захотів зніматись на користь "УДАРу" і вважає таку пропозицію провокацією. Фото: gazeta.ua

Кандидатів-мажоритарників від "Батьківщини" на Черкащині не будуть знімати з виборчих перегонів. Обласний штаб проти цього, бо на усіх семи округах представники "Свободи" та Об'єднаної опозиції впевнено перемагають. Розказав кандидат по виборчому округу №194 від "Батьківщини" 59-річний Микола Булатецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка кажуть, що він не звинувачував Яценюка в перемовинах з Банковою

"Мені запропонував "УДАР" знятися на підтримку їхнього кандидата. Що я зробив? Я їх послав у нокаут, за боксерською термінологією. Бо вважаю це провокацією. Адже ми знаємо, що по Черкасах "Батьківщина" набирає 26% і "Свобода" понад 10%. Загальна цифра 35%. Це серйозний сигнал до перемоги в українському масштабі, порівняно з кандидатами від "комуністів" і від влади. Вони ледве разом набирають 16%. А в округах Володимира Греся від "Батьківщини" і Леоніда Даценка від Об'єднаної опозиції показники ще більші. Але "ударівці" пропонують і Даценка зняти на користь їхнього Павла Філіпенка. Останній пішов в "УДАР", кинувши "Батьківщину". Філіпенко ніколи рота не відкрив в опозиційному плані. Він єдиний з обласної ради від партії "Батьківщини" голосував проти того, щоб притягнути правоохоронні органи за порушення кримінальної справи по турнікетах міськвиконкому. Коли мене звинуватили, ніби я їх поламав. Тому пропозицію "ударівців" оцінюю, як провокацію. Цікаво, чи знає про це центральний штаб "УДАРУ"?" - сказав Микола Іванович.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах кандидат від "Батьківщини" "нокаутував" "ударівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути