Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 14:00

У Кличка кажуть, що він не звинувачував Яценюка в перемовинах з Банковою

У Кличка кажуть, що він не звинувачував Яценюка в перемовинах з Банковою
Фото: kiyany.obozrevatel.com

Розповсюджена в Інтернеті ніби-то заява Віталія Кличка та Олега Тягнибока про те, що Арсеній Яценюк веде переговори із Адміністрацією президента є дезінформацією. Про це в коментарі Gazeta.ua сказала заступник голови фракції партії УДАР у Київраді Наталія Новак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дві третини парламенту матимуть "Регіони" - Гончарук

"Це провокація. Перед виборами з'являється багато подібної інформації, аби розсварити партнерів, знизити рейтинги. Коли проходять вибори до Верховної Ради, не всі виборці можуть адекватно оцінити, якщо один із керівників політичної сили заявляє про президентські наміри. Про це ще рано говорити", - зазначила вона.

За словами Новак, Кличко не міг зробити заяву про те, що Яценюк домовляється із владою, що він буде єдиним кандидатом від демократичних сил на президентських виборах. "Вчора я була присутня на його зустрічі із мешканцями Дарницького району. Йому задавали питання з приводу президентства. Він нічого про це не говорить, а пояснює: зараз мета – прохід до парламенту. Вибори президента – майбутня перспектива, вони не оголошені. Тому немає підстав для такого обговорення", - зауважила депутат Київради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узгодження опозиційних кандидатів між партіями не буде - політолог

Політик наголосила, що в таких випадках можна судитися, спростовувати інформацію, але люди мають покладатися на інтуїцію, вчитися бути більш розбірливими і не довіряти будь-чому.

Говорячи про те, хто може розповсюджувати таку дезінформацію, вона пояснила: "Будь-хто, як опоненти, так і якісь фізичні особи. Інтернет сьогодні дає великі можливості. Але все ж таки це, в першу чергу, вигідно суб'єктам виборчого процесу, які є конкурентами на виборчому полі. Сказати чітко чи показати пальцем неможливо, бо це треба доводити".

Зараз ви читаєте новину «У Кличка кажуть, що він не звинувачував Яценюка в перемовинах з Банковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути