вівторок, 16 жовтня 2012 09:29

У ПР буде парламентська більшість, але дуже хитка - Третьяков

У ПР буде парламентська більшість, але дуже хитка - Третьяков
Фото: ru.tsn.ua

У Партії регіонів, спільно з її сателітами, буде парламентська більшість після виборів, але воно буде хитким, а президенту буде складно його утримувати.

Про це народний депутат Олександр Третьяков сказав в ефірі програми "Один на один" з Савіком Шустером.

"У влади буде більшість в парламенті. Це я кажу, як людина, яка добре розбирається у виборах і не одні вибори пройшов. Ситуація в парламенті 2012, повториться ситуація в парламенті 2002 року. Плюс-мінус 5% похибки у кількості депутатів", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв: Соціологічні дані по мажоритарникам розходилися на 18%

На його думку, у Партії регіонів з сателітами буде порядку 230-235 мандатів. "Таким буде розподіл в парламенті. У них буде більшість, але дуже хитка. І президент її буде дуже важко утримувати, це пропрезидентська більшість", - зазначив політик.

Третьяков додав, що себе він бачить тільки в опозиції. "Я не буду вступати ні в фракцію Батьківщина, ні в фракцію Удар. Якщо я вступлю в фракцію Батьківщина, мені може Віталій Кличко сказати: "Саша, а чому не до мене у фракцію?", а якщо я вступлю у фракцію Удар, мені може Арсеній (Яценюк - Gazeta.ua) сказати: "А чому не до мене?". Я знаю, що зроблю - підпишу договір про консолідоване голосування, я буду голосувати монолітно з опозицією. Це - однозначно", - підкреслив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" оприлюднила список знятих кандидатів

Крім того, він не виключає, що "може бути створена така фракція з такого плану людей як я. Найголовніше в цій фракції буде принциповість, а вони повинні будуть бути в опозиції до чинної влади".

Зараз ви читаєте новину «У ПР буде парламентська більшість, але дуже хитка - Третьяков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути