понеділок, 15 жовтня 2012 15:10

Дезінформація про заяву Кличка по Яценюку не розрахована на електорат - експерт

Дезінформація про заяву Кличка по Яценюку не розрахована на електорат - експерт
Фото: unn.com.ua

Ніби-то заява Віталія Кличка та Олега Тягнибока про те, що Арсеній Яценюк веде переговори із Адміністрацією президента, була розміщена виключно через з'їзд Об'єднаної опозиції. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав заступник директора Агенства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка кажуть, що він не звинувачував Яценюка в перемовинах з Банковою

"Певну кількість людей така інформація змусила замислитися. В цій заяві сказані деякі речі, які багато хто вважає за правдиві, але сказати не може. Багато кого це могло змусити задуматися, що не у всіх одна мета, не дивлячись на існуючий азарт: "Ми – одна команда. Маємо перемогти, здолати Партію регіонів", - зауважив він.

За словами експерта, особливу увагу ця заява привернула через те, що на з'їзді вирішувалося питання розподілу мажоритарних округів між Об'єднаною опозицією та УДАРом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівка" просить нардепів "набратися політичної чоловічої мужності" і декриміналізувати статті Тимошенко

Голобуцький пояснив, що якщо на подібні речі звертають увагу, то вони є ефективними. "Але ця інформація розрахована не на електорат, а на виборчих гравців, бо вона є миттєвою. От приймається рішення по мажоритарникам, та ж Ксенія Ляпіна має знятися на користь УДАРу, а тут розповсюджують таку заяву, коли вирішується питання існування єдиної опозиції", - зазначив політтехнолог.

Він наголосив, що якщо Кличко та Тягнибок спростують інформацію, але будуть продовжувати поширення подібних заяв, всім буде зрозуміло, що це вигадка.

Зараз ви читаєте новину «Дезінформація про заяву Кличка по Яценюку не розрахована на електорат - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути