вівторок, 04 березня 2008 16:21

Яценюк: У Раді вже є спікер-"регіонал"

Яценюк: У Раді вже є спікер-"регіонал"
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не має наміру розпочинати вечірнє засідання ВР. Про це він повідомив під час брифінгу по завершенню погоджувальної ради парламентських комітетів і фракцій.

"Як туди (у сесійну залу) можна зайти, там вже Журавко (нардеп від Партії регіонів) сидить у кріслі (спікерському). Там вже є відповідний спікер", - сказав Яценюк.

 Водночас він відзначив, "що може статися ситуація, що гіпотетично в залі нікого немає". Але як тільки розпочнеться засідання, трибуна ВР одразу буде заблокована.

"Це чітко було задекларовано щойно фракцією Партії регіонів, що парламент не буде розблоковано, якщо не буде розглянута постанова по НАТО", - додав Яценюк. Водночас він відзначив, що така постанова не може бути розглянута, оскільки політичні сили не можуть досягти консенсусу.

Яценюк відзначив, що надалі будуть продовжуватися переговори і зустрічі. "Але мені спадає на думку тільки одне – мова йде про політичну боротьбу за стінами українського парламенту. А він став заручником надзвичайно радикальних поглядів і ідеологій, які присутні у тих чи інших політичних таборах", - зазначив голова ВР, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: У Раді вже є спікер-"регіонал" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути