Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 13:49

Яценюк: "У Раді відбувається переворот!"

Яценюк: "У Раді відбувається переворот!"

Все, що зараз відбувається у Раді - це модель первороту. Про це заявив спікер Арсеній Яценюк журналістам у кулуарах Ради.

"У разі моєї відставки першим питанням буде поставлене питання недовіри уряду, саме цього вони домагаються", - сказав Яценюк після того як закрив ранкове засідання Ради і оголосив перерву до 16.00 на вимогу комуністів і "Регіонів".

Перед тим він відмовився ставити на голосування постанову про своє звільнення.

"Я з великим задоволенням поставив би на голосування цю постанову, але ви бачите, що її поставити неможливо", - сказав він.

При цьому Яценюк заявив, що регламент вимагає особливу процедуру голосування за це питання – не картками в залі, а бюлетенями.

"Нагадую, Партія регіонів вимагала за призначення прем"єра руками. Голосували руками? Голосували. Партія регіонів вимагала голосувати бюлетенями (за обрання спікера). Голосували бюлетенями? Голосували", - сказав він.

"Для того, щоб розблокувати роботу парламенту, я пропоную сьогодні провести процедуру голосування (бюлетенями). На це ви потратите максимум годину. Країна має знати своїх героїв", - додав Яценюк.

За матеріалами: Gazeta.ua, Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "У Раді відбувається переворот!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути