середа, 19 червня 2013 17:23

Яценюк озвучив Януковичу вимоги опозиції

Яценюк озвучив Януковичу вимоги опозиції
Фото: dni.com.ua

Керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк висловив президенту Віктору Януковичу вимоги опозиції і розказав йому, що опозиція все одно переможе.

Про це він сказав під час брифінгу.

"Економічна ситуація України, те про що про неї говорить команда Януковича — абсолютно не відповідає дійсності та показникам, які я передав особисто президенту. Нехай читає та знає, що Україна перебуває на межі фінансового та соціального колапсу. Друге питання стосується України у ЄС. Для цього треба виконати три критерії. Один із них - звільнення Юлії Тимошенко. Перший крок до цього звільнення — те, щоб Юлія Тимошенко мала би можливість отримати медичну допомогу за кордоном", - наголосив він.

Також він говорив із Януковичем про політичні переслідування: "Наші члени фракції під постійним тиском. Їх не тільки підкуповують, але й порушують кримінальні справи. Проти них і проти членів їхніх родин. Намагаються тиснути на опозицію, щоб вона співпрацювала із владою", - сказав він, додавши, що розмовляли і про вибори, денонсацію Харківських угод, скасування мовного закону.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк озвучив Януковичу вимоги опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути