Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2013 13:56

Яценюк нагадав, що домовленість про єдиного кандидата уже є

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк нагадав про існування політичних домовленостей про висунення єдиного кандидата від опозиції в другому турі президентських виборів, запланованих на 2015 рік.

Про це йдеться у заяві опозиціонера оприлюденній на офіційному сайті політсили.

"Ми повинні керуватися тим, про що вже домовилися три політичні сили. Є документ, який підписаний 18 травня ( 2013 року - Gazeta.ua), і там стоїть підпис Віталія Кличка, Олега Тягнибока і моя, де чітко визначено, що три політичні сили домовилися мати єдиного кандидата у другому турі", - зазначив Яценюк журналістам у четвер.

"Я поважаю позицію всіх наших політичних партнерів, але я хочу, щоб ми зараз виходили з реалій. Є реалія - підписи трьох лідерів політичних сил, які на даному етапі визначилися: єдиний кандидат у другому турі. Зміняться реалії - будемо про це говорити" , - додав лідер фракції.

Автор: Фото: byut.com.ua
 
Нагадаємо, раніше голова парламентської фракції "УДАР " Віталій Кличко заявляв, що опозиція повинна висувати єдиного кандидата в президенти на виборах 2015 року вже в першому турі.

"Наша чітка позиція - ми повинні висунути єдиного кандидата , оскільки єдиний кандидат дає можливість перемогти представника влади. А влада має сьогодні колосальний фінансовий та адміністративний ресурси. Тільки лише єдиний кандидат дає можливість відсікти всіх технічних кандидатів" , - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко за висунення єдиного кандидата в першому турі президентських виборів

На думку Кличка, відсутність єдиного кандидата викличе появу десятків технічних кандидатів, які просто розтягнутий голосу.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк нагадав, що домовленість про єдиного кандидата уже є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути