четвер, 19 вересня 2013 11:00

Кличко за висунення єдиного кандидата в першому турі президентських виборів

Кличко за висунення єдиного кандидата в першому турі президентських виборів
Фото: ipress.ua

Голова фракції УДАР Віталій Кличко вважає, що опозиція повинна висувати єдиного кандидата в президенти на виборах 2015 року вже в першому турі.

Про це він розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що Юлія Володимирівна (Тимошенко - ред.) у цьому відношенні не права ... Наша чітка позиція - ми повинні висунути єдиного кандидата, оскільки єдиний кандидат дає можливість перемогти представника влади. А влада має сьогодні колосальний фінансовий та адміністративний ресурси. Тільки лише єдиний кандидат дає можливість відсікти всіх технічних кандидатів", - заявив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В оточенні президента хочуть "пригасити" Кличка — експерт

За словами Кличка, відсутність єдиного кандидата викличе появу десятків технічних кандидатів, які просто розтягнуть голоси. "У них (технічних кандидатів - ред.) буде лише одна мета - зберегти сьогоднішню владу після 2015 року, тому наша чітка позиція - висунення єдиного кандидата від демократичних сил вже в першому турі", - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, екс -прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко радила опозиції не висувати єдиного кандидата в першому турі президентських виборів 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Кличко за висунення єдиного кандидата в першому турі президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути