середа, 18 вересня 2013 14:05

Опозиція з Компартією згуртувалися проти ініціативи "Регіонів"

Опозиція з Компартією згуртувалися проти ініціативи "Регіонів"
Фото: blog.ubr.ua

Опозиційні лідери виступили з критикою можливих змін до регламенту Ради щодо формування депутатських груп.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявляє, що влада намагається взяти під контроль мажоритарників і "тушок", пропонуючи зміни до регламенту Верховної Ради у частині кількісного складу депутатських груп, пише Радіо Свобода.

"Партія регіонів хоче взяти під контроль позафракційних через групи. Раніше вони хотіли створити провладну фракцію, але забракло депутатів. Розмір груп залежатиме від того, скільки грошей виділить адміністрація президента. Моя фракція голосуватиме проти", – заявив він журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонали вже зареєстрували законопроект для перекроювання Ради

Лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк, в свою чергу, назвав пропоновані зміни "старою технологією". На думку Яценюка, змінами у регламент Партія регіонів прагне зменшити свою залежність від КПУ.

Проти ініціативи "Регіонів" виступила і фракція "Свободи". Окрім того, не мають наміру голосувати за ініціативу і в Компартії.

Нагадаємо,народний депутат від Партії регіонів, голова регламентного комітету ВР Володимир Макеєнко подав 17 вересня до Верховної Ради законопроект, за яким пропонується зменшити до 15 осіб поріг, необхідний для формування фракції.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція з Компартією згуртувалися проти ініціативи "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути