середа, 18 вересня 2013 10:12

Опозиція і далі "буде гратися" з київськими виборами - Єфремов

Опозиція і далі "буде гратися" з київськими виборами - Єфремов
Олександр Єфремов. Фото: podrobnosti.ua

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що опозиція буде продовжувати педалювати тему київських виборів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами депутата, на засіданні лідерів фракцій опозиція не змогла чітко відповісти, коли і яких саме виборів вона домагається.

"Коли я ставлю питання, які вибори ми проводимо, ніхто не може сказати що саме вони готують. Свого часу ті пани, які сьогодні хочуть проводити вибори в Києві завели свого часу в юридичний глухий кут. Вибори депутатів Київради насправді мають бути планові у жовтні 2015 року. Тому, якщо ми сьогодні поставимо питання про непланові вибори, це не відповідатиме закону. Тому ми можемо просто дарма втратити кошти", - наголосив регіонал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів немає шансів перемогти у столиці

Єфремов вважає, що обрати мера Києва на рік також є додатковою витратою з бюджету, бо в 2015 році знову доведеться проводити такі вибори. На його думку, опозиціонери і далі "будуть гратися" темою призначення виборів в Києві.

"Це ж політика, комусь таке подобається. А хтось до кінця не розбирається у деталях. Я десятки разів пояснював, але все ще не зрозуміло", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція і далі "буде гратися" з київськими виборами - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути