Ексклюзиви
середа, 09 травня 2007 17:11

Вінницькі підприємці поскаржилися на міську владу

До Вінниці президент Віктор Ющенко прибув 8 травня біля 11 години. Приїхав на авто з номерами Верховної Ради. Одягнутий у чорний костюм і синю сорочку. Спочатку відвідав швейну фабрику "Володарка" у Вінниці, потім привітав інвалідів та ветеранів війни.

Перед облрадою, де президент мав прес-конференцію, його зустрічають чоловік 200 мітингувальників. Це активісти організації "Батьки вбитих дітей", а також підприємці, яких міська влада хоче відселити зі стихійних ринків до нового муніципального ринку.

У приміщенні облради проходить прес-конференція. Ющенко охоче й детально говорить про політику.

— Корупція — це погано. Купувати і продавати мандат депутату не можна, — каже повільно. Далі говорить про переходи нардепів після виборів: — Політики повинні це запам"ятати і дітям своїм заповідати: "Синок, якщо ти прийдеш у парламент, боронь Боже, щоб ти переходив з одної фракції в іншу і порушував Конституцію".

Президент коментує і міські питання. Каже, що недобре, коли місто перетворюється в базар.

— Центральні вулиці не є місцем для прилавків, — підтримує позицію мерії Ющенко. — Вони можуть слугувати площадкою для базару квітів. Центральні площі чи навіть вулиці, як у деяких європейських містах, на суботу та неділю можна перетворювати в ярмарки.

На виході з облради Ющенка оточують підприємці. Він недовго розмовляє з головою їхньої міської організації Аллою Алексєєнцевою, 45 років. Цілує її в обидві щоки.

— Президент пообіцяв, що наші права не будуть порушуватися, і що ніхто не має права руйнувати того, що не будував, — каже потім вона.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі підприємці поскаржилися на міську владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути